Personlig penna

Pennor brukar det finnas i överflöd, men aldrig när man behöver en. I plast och allskön medioker kvalitet svämmar de över skrivbordet i tid och otid, och istället för att behålla den bästa och slänga alla andra i sopkorgen blir de alla förpassade till skrivbordslådan, där de senare försvinner spårlöst. Genom att beställa en personlig penna gör du mottagaren en stor tjänst och det finns många fördelar med en sådan present.

Du kommer sällan undan det faktum att en finare personlig penna levereras i en angenäm presentask. Redan där är du halvvägs i mål. En personlig penna i presentask höjer omedelbart den kvalitativa upplevda känslan och kan få den billigaste av pennor att kännas mer exklusiv, till glädje för mottagare och inte minst din plånbok.

Våra tips på bästa penna att ge bort i present

1. …
2. …
3. …

Här har du även några uppstickare:

1. ….
2. ….
3. ….

Länge har dessa personliga pennor varit populära och har nu kommit i förnyad version som ger mer för pengarna. I förekommande fall har priserna gått upp något, men med priset kommer också mer för pengarna. Vill du fortsatt ha äldre versioner av pennorna har vi samlat dem lite längre ner.

1. …
2. …
3. …